Friday, November 16

In pasi de toamna, partea 3 - final

Dupa una din privirile pe sub genele acum deranjate de ceasul diminetii bag de seama ca noaptea inca e la ea acasa. Doar fasaitul echipamentelor noastre de munte si fotografiat se auzeau in ceata din jurul blocului, iar drumul pana la munte a fost unul coplesit de intuneric, surdina si cafea la termos.
Am ajuns sub Piatra Craiului la ora la care oamenii abia se trezeau si vantul dansa deasupra padurilor de brazi inghetate peste noapte. Era beat de culori si frunze iar simfonia lui ma facea sa inghet admirativ secunde bune inainte de a declansa, senzatia frigului ce iti intra si in oase si a linistii ce te adoarme cu ochii deschisi.
Drum forestier, cararile dintre livezi spre munte si miros de lemn ars in sobe. Privim rasaritul dintr-un punct de statie inalt deasupra satului Magura. Lumina lui iese acum de dupa dealurile Branului si sub forma de sageti pleaca spre amiezi, acolo unde isi vor incheia spectacolul peste doar cateva ore.

Acum putem sa incepem frumoasa calatorie pe culmi, prinsi in marele suvoi de lumina calda de toamna prin spatiul ce curand va zvacni de doruri si ninsori ..

1.

Magura - Nov 2012 (77 of 46)

2.

Magura - Nov 2012 (51 of 46)

3.

Magura - Nov 2012 (50 of 46)

4.

Magura - Nov 2012 (86 of 46)

5.

Magura - Nov 2012 (76 of 46)

6.

Magura - Nov 2012 (92 of 46)

7.

Magura - Nov 2012 (95 of 46)

8.

Magura - Nov 2012 (94 of 46)

2 comments:

Genie -- Paris and Beyond said...

Piatra Craiului must be a magnificent park with a stunning array of scenery. From mountain peaks to rolling meadows and valleys... It looks like a movie scene. My favorite shot (other than the one with "feet") is #8 with the sheep... amazing!

I must get to Romania one day.

Bises,
Genie

Octavian-Andrei Brezean said...

Thank you Genie! :)

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog