Sunday, August 28

Elvetia 2011 - epilog

Fascinatia mea legata de natura si calatorii a fost in decursul timpului axata mai mult in jurul descoperirii de oameni, culturi dar si noi civilizatii. Asadar mi-a placut mereu sa impart bucuria unei experiente cu cineva apropiat si pentru a putea face un permanent schimb bidirectional de idei si impresii.

Calatoria in Elvetia alaturi de prieteni a fost una din cele mai frumoase incursiuni facute anul acesta, o experienta culturala si un road-trip cu o atmosfera excelenta ce te invata sa impartasesti entuziasmul in vederea unor satisfactii mai intense.

In peste o suta de mii de km cu masina prin calatoriile pe continent am reusit sa descopar oameni minunati, dar cred ca cel mai important si interesant lucru a fost sa continuam explorarile alaturi de unii dintre ei , iar asta este de departe una din cele mai mari satisfactii ale calatoriilor noastre.

Incursiunea alaturi de Mitza si Ina in Elvetia nu s-a lasat mai prejos in a demonstra asta ! :)

1.

DSC_0397

2.

_IGP6336

3.

_IGP6383

4.

DSC_0049

5.

DSC_0107

6.

DSC_0050

7.

DSC_0047

9.

DSC_0046

10.

DSC_0015

11.

DSC_0012

Foto O & M

2 comments:

adriana titieanu said...

Explicatii concrete despre calatorie,poze superbe ca subiect si realizare (inclusiv cele din jumpology),epilog de suflet,dar nu te sfii sa fii si mai explicit si la capitolul prieteni pentru ca in final tu si cu ei si invers ei si cu tine ,ati obtinut acest "intreg" armonios ,pus in pagina de tine.Mi-a placut foarte mult.

Octavian-Andrei Brezean said...

Va multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si apreciere!

Cu adevarat de suflet :)

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog