Sunday, April 3

Reposted: Despre calatorie

O calatorie bine pusa la punct si inteleasa este o modalitate de mare complexitate, cu ajutorul careia ne formam in diversele laturi ale existentei noastre. Poti ramane indiferent la ceea ce vezi sau deopotriva mut. Poate ca unii asteapta indicatii precise, puse rand sub rand didactic pe vreun fluturas cu instructiuni de folosire a simturilor, a ceea ce au de facut pentru a fi niste turisti autentici. Poate ca unora noutatile li se par insuficiente d.p.d.v.d.-ul prezentarii pitoresti si asta le naste frustrari si intrebari despre cum ar reactiona in diverse situatii limita la nivelul descurcarii pe cont propriu in locuri unde vor ajunge numai prin relatarile altora.

Poate ca asa zisa cunoastere nu face parte din vreo cultura a carui aditionare de cunostiinte ne face sa intelgem semnificatiile realitatii in mijlcul careia traim. Ca element al culturalizarii noastre, calatoria este bine inteleasa cand ea se diversifica deoarece cunostiintele acumulate ne dau mijloace noi de a sesiza semnificatiile lumii acesteia in ceea ce ele au mai frumos de daruit.

Vrei sa evoluezi dar faci mereu acelasi lucru. Nu vrei sa cunosti oamenii cu care nu ai vorbit niciodata. Te multumesc parerile altora deci nu ai nevoie de mai mult, poate ca pc-ul este solutia ta de a cunoaste lumea si de a te relaxa. Orele tale libere petrecute in vid gravitand pe propria axa sunt ca reducerile mari de pret pana la 0%.
Din pacate nu vei putea evolua atat timp cat nu iti doresti mai mult. I-ati un playstation si stai mai mult in casa sau suie-te intr-un tren a carui destinatie nu o cunosti. E posibil sa ai parte de o experienta pozitiva inedita.

IMGP0729 (1015 x 695)

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog