Tuesday, November 30

Andrei

4 comments:
Povestea numelui meu. Mama a vrut foarte mult sa ma cheme Octavian dar dupa ce au vazut cum arata negru pe alb bunicul a insistat sa am si un nume de sfant, asa ca s-a intors la primarie si a reusit sa imi puna si Andrei. In fiecare an ai mei imi povestesc foarte amuzati de cum a decurs modificarea care a necesitat proceduri nu tocmai simple.
De fiecare data ma bucur sa o aud pentru ca desi bunicul s-a dus la ceruri sunt convins ca si acum se amuza privind de sus :)

_IGP6604 (815 x 545)

Thursday, November 25

Toamna, pleci

4 comments:
Madalina Amon - Fiindca pleci


1.

_IGP1706

2.

_IGP1707

3.

_IGP1708

Intr-o zi,un intelept puse urmatoarea intrebare discipolilor sai:

-De ce tipa oamenii cand sunt suparati?

-Tipam deoarece ne pierdem calmul, zise unul dintre ei.

-Dar de ce sa tipi, atunci cand cealalta persoana e chiar langa tine? inreba din nou inteleptul

-Pai,tipam ca sa fim siguri ca celalalt ne aude,incerca un alt discipol.

Maestrul intreba din nou:

-Totusi,nu s-ar putea sa vorbim mai incet, cu voce joasa?

Nici unul dintre raspunsurile primite nu-l multumi pe intelept. Atunci el ii lamuri:

-Stiti de ce tipam unul la altul cand suntem suparati? Adevarul e ca, atunci cand doua persoane se cearta, inimile lor se distanteaza foarte mult. Pentru a acoperi aceasta distanta,ei trebuie sa strige, ca sa se poata auzi unul pe celalalt. Cu cat sunt mai suparati,cu atat mai tare trebuie sa strige,din cauza distantei si mai mari.

Pe de alta parte, ce se petrece atunci cand doua fiinte sunt indragostite? Ele nu tipa deloc. Vorbesc incetisor,suav. De ce? Fiindca inimile lor sunt foarte apropiate. Distanta dintre ele este foarte mica. Uneori, inimile lor sunt atat de aproape, ca nici nu mai vorbesc,doar soptesc,murmura. Iar atunci cand iubirea e si mai intensa, nu mai e nevoie nici macar sa sopteasca, ajunge doar sa se priveasca si inimile lor se inteleg. Asta se petrece atunci cand doua fiinte care se iubesc, au inimile apropiate.

In final,inteleptul concluziona, zicand:

-Cand discutati, nu lasati ca inimile voastre sa se separe una de cealalta, nu rostiti cuvinte care sa va indeparteze si mai mult, caci va veni o zi in care distanta va fi atat de mare, incat inimile voastre nu vor mai gasi drumul de intoarcere.

Wednesday, November 24

Drowning beautiful

No comments:
Sometimes an artist creates something so beautifully simple that it takes your breath away…. literally.
Artist Jason de Caires Taylor creates life-size cement sculptures of people and submerges them into the waters of South America. As time passes the sculptures become part of the underwater landscape and slowly become artificial reefs ripe with marine life. The process of experiencing artwork out of a traditional gallery and underwater is described with intimately vivid detail on his site. Absolutely incredible execution merging art, life and the wild seas into an ever-evolving textured aesthetic that will hopefully stand the test of time. READ MORE HERE

Sunday, November 14

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog