Saturday, September 25

Miros de toamna cu busuioc

Pui, cartofi, rosii taiate marunt, vin alb sec si busuioc care sa atinga plapand papilele incordate de saramura castraveciorilor murati din acest an. 40-50 de rabdare mocnita si o aruncare din incheietura razatoarei a un pic de telemea de oi sibiana pe pojghita cartofilor.
Alaturi, acelasi vin alb sec trebuie sa intareasca gustul portiei pregatindu-va cu stoicism pentru urmatoarea experienta culinara.
Iar pentru felul 1 recomand cu caldura o ciorba de dovlecei al carui gust este recomandat de reteta Sabinei.

Pofta buna! :)

1.

01

2.

02

3.

03

4.

05

5.

_IGP0050

Si daca tot venii vorba de toamna :D



Multumesc Emi

5 comments:

S-Hell said...

cat sadism:))

Octavian-Andrei Brezean said...

hi hi :D

ina said...

mor de foameeee!
si de pofta....
...
ah..., cu folie de staniol deasupra sau fara?
:p
ps: faine pozele

Octavian-Andrei Brezean said...

heheh, si eu de pofta dupa varza pe care ai pus-o anul asta :D

deci o sa facem ceva in privinta asta ;)

fara folie Inusha , multumesc frumos

si..
pune ceaunul familiei Mitza la incalzit :D

Sabina said...

Wow, ce bine arata !!!

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog