Saturday, February 13

Momente, schite, teatru"Sarbatoarea" ce fuse ieri nu m-a indemnat la mai mult de a merge la teatru, numai ca odata asezati pe locurile noastre constat ca suntem inconjurati de tarani. Tipul astora parca l-am mai vazut la diverse piese, numai ca acum erau toti la un loc. Imediat dupa inceperea reprezentatiei mi s-a confirmat minut de minut ca unii vin la asa ceva doar pentru a avea de unde sa se intoarca. Unul in spatele meu casca des si constant ca la nevasta-sa in pat sa se auda pana in primul rand, in fata mea altul aplauda la orice sfarsit de monolog, peste rand unul rupea intunericul foarte deranjant cu un Iphone, altul sublinia evidentul din diverse fraze. Nu stiu daca am mai patit la vreo piesa de teatru asa, dar cu toate astea am reusit sa ma concentrez.

Si mai stau cateodata si ma uit ca nu pot rezerva locuri luna respectiva pentru ca sunt toate ocupate..

Cu toate astea Luminita Gheorghiu si Emil Hossu nu s-au dezmintit nici in "In Piata Vladimir", o drama presarata cu romantism incadrata in anii de grea recesiune ai Rusiei cand ciocolata era un lux greu accesibil. Tragedia destinelor celor doi eroi este de fapt un alt simplu caz social din Rusia saraca si zbuciumata. După ani de zile, cei doi îşi unesc destinele, dar greutăţile îi despart şi îi domină. Sfârşitul a două destine chinuite şi obosite de drumul vieţii căreia trebuie să îi facă faţă până în ultima clipă.


--
Ca in multe articole, fotografiile nu au legatura cu textul.

1.

IMGP1818 (472 x 650)

2.

IMGP1815 (472 x 650)

Merghindeal, Jud. Sibiu 2009

3 comments:

Lucian (naycool) said...

n-ai cu cine ma, n-ai cu cine... niste... spectatori (tzarany) :)))

Luana said...

Hello :) Cat de...universal valabila e treaba cu publicul de la teatru! Sunt unii care vin cu vreo 10 min intarziere, cel putin 3 carora le suna telefoanele in timpul piesei - eventual lung si din ce in ce mai tare - si cel putin 2 palavragii undeva in apropiere, vorbind suficient de incet sa nu faca zgomot mare dar suficient de tare incat sa iti distraga atentia. Toate astea, chiar daca e Iures pe scena.

Dan said...

din ciclul "vă plac teatrul?", ar trebui înfiinţată o poliţie a sălilor de spectacol (teatru, cinema, etc.) şi să fie daţi afară rapid toţi indivizii ăştia...

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog