Wednesday, January 13

Pandemie de guturai elefantin african

Via Joju , multumesc

Potrivit experţilor OMS, în viitorul apropiat lumea va fi cuprinsa de o pandemie de guturai elefantin african, de diaree şi gonoreea furnico-ariciasca din Rusia. Deosebit de ingrijoratoare pentru epidemiologi este ameninţarea proliferarii a tulpinilor australiene de schizofrenie a ornitorincului şi de hemoroizi “mama Kangaroo”. Dar oamenii de stiinta cred ca virusul cel mai periculos este cel al impotenţei caprine, care, deşi nu e o boală mortală, în mod fatal ameninţă omenirea cu dispariţia.
Ca urmare a gripei aviare, ne vom confrunta cu boli cumplite, cum ar fi pojarul gândacului de bucătărie, guturaiul pisicesc, scolioza canina şi diareea cetaceică. Amenintarea sifilisului de popândău este mai puternică ca niciodată.
Oamenii de stiinta cercetează în acest moment care sunt necazurile pe care ni le poate aduce vulpea polară !

IMGP1188 (968 x 648)

6 comments:

Lucian (naycool) said...

aoleuuuu... frateeee.... trebuie sa ma duc sa imi pregatesc locul in buncarul din subsolul blocului :))))

Crezi ca am vreo scapare... :P

Octavian-Andrei Brezean said...

sa crezi tu rockere :d

Marius Morar said...

Tare asta, ha, ha, ha! Da` vaccine este oare?

romeo said...

Tuloaieee!!! si toate astea se vor intampla pana in doomiidoijpe???O sa arat ca un poligon de tragere de la atatea vaccinuri.Da,oare vaccinul cu aghiazama miluit si preparat de mana lu' popa porno n-o fi fiind mai bun decat cel a lu' Cercel Strainu?Care este!:)

mitza said...

oh nu.... deci daca discutam despre impotenta caprina este un pericol real care pericliteaza viata gandacului de bucatarie.UNDE va mai trai el??? boala mai grava ca si aviara gripa si porchaina gripa va fi ham-ham-a gripa, gripa care se va solda cu latraturi, urlaturi la luna si alergari multiplayer dupa pisici noaptea la tomberoane. Vaccin cu pedigri aveti??

mitza said...

am uitat sa mentionez!!! mare grija la cele doua specimene din imagine, sunt infectate cu virusul berii blondine si cel al distractiei nocturne.

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog