Wednesday, December 9

Romanul unui timp

Citea romanul ce o motiva sa oglindeasca viata in detaliile sale, sa ne perverteasca stupefactiile in fabule sau anecdote; e clar, un adevarat chin pentru spirit. Citeste aceste randuri si nu le intelege caci numai un romantic poate. Numai el poate simti inconstienta si banalitatea dar le reneaga pentru ca nu apartin vietii, fotografiilor si prietenilor sai.

DSC_3538 (971 x 651)

Exista vreun eveniment care sa merite a fi relatat? Nesabuit dar rezonabil, in masura in care timpul zboara din constiinta mea si nu mai raman decat cu linistea ce parca ma instraineaza de fiinta si neputiinta, de sincopa respirului din sfera clipelor frumoase care definesc existenta.

DSC_3385-2 (845 x 566)

Multumesc celor ce mi-au fost alaturi, tuturor, de la cei care si-au rapit cateva minute sa-mi dea un mail, comentariu ori telefon pana la cei care au condus o noapte intreaga sa imi fie aproape. Ganduri bune tuturor!

5 comments:

Stefan said...

Superbe imagini :)

Salutare Papuashu!

Octavian-Andrei Brezean said...

multzam si salutare colegu!

Dan said...

Hai, colegu, poti depasi orice bariere, la km 652+4 e liber :D
Colegii stiu de ce :)
Au fost cateva zile foarte speciale...

Octavian-Andrei Brezean said...

da da daaaa colegu liber bucuresti oradie in sheptie ore sh'un strop, traiasca domnu' copilot

intradevar, au fost speciale :)

Octavian-Andrei Brezean said...

si astea la ghial; da trenu ce'o avut de-a coborat la 13 ore juma, ca doar venea de la arghial avea panta nu ashe' colegu

a dormit nashu coconashu si conductoru infractoru de la pruna aia din gat de s-au oprit prin sighi la o suta de dicarbocalm :))

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog