Monday, August 24

Vacanta de vara 2009: Ziua 7. In cautarea verii.

Play!A sosit si ultima zi a primei saptamani din vacanta de vara. Fotografiile au fost multe, timpul post-vacanta putin, asa ca a durat destul de mult sa le postez pe blog.

Saptamana ce tocmai s-a terminat cu ziua articolului curent, a fost una deosebita. O iesire comuna dintr-o serie lunga ce va urma in viitorul foarte apropiat; nu am ca aspiratie sa fim neaparat mai multi ci sa fie atmosfera cel putin la fel de buna si productiva ca in aceasta calatorie.

Le multumesc colegilor Dan si Ema, cei care au dat curs initiativei de a ne aduna fortele, energiile si impreuna cu cei dragi sa petrecem cateva zile de vara de neuitat.

1.

O ultima plimbare prin livada de meri de la marginimea Bistritei. Cateva zile nu au fost indeajuns pentru cat de multe lucruri aveam sa ne povestim.

IMGP3381 (968 x 648)

2.
IMGP3415 (968 x 648)

3.

Nu e timp de regete, nici macar nu gandeam ca mai sunt doar cateva ore pana la despartire. Terapia cu zambete continua, chiar si in zapuseala zilei febrile de iulie.

IMGP3433 (968 x 648)

4.

Pentru ca mereu am avut nevoie de protectie, protectori si lideri. Soimii ce vegheaza asupra actului in sine :D

IMGP3447 (968 x 648)

5.

La sfarsit de sejur alaturi de niste oameni ca mierea. Nu va lasati pacaliti de privirea protectorului, actul se petrecea in continuare in conditii de maxima securitate.

IMGP3455 (968 x 648)

6.

Nu si pentru acest fotograf de preerie se aplica regula de mai sus, desi mimica sugereaza o expresie copilareasca, ea avertizeaza ca urmeaza un drum de cateva sute de km unde nu doreste sa intampine obstacole. Atacul dentar ce ar putea sectiona dintr-o miscare centura puternica de siguranta si poate crea rani letale la nivelul senzorului. Dusman al copiilor batrani, el vegheaza in continuare din spatele geamului polarizator.
El pune la cale un nou atac prin culoare si capturi pertinente de peisaje dupa cum ne sugereaza.

IMGP3459 (968 x 648)

Ramaneti aproape, vara inca nu s-a terminat si cine stie, poate mai smulg cateva detalii despre actiunile ilicite ale Danului si ale noastre, chiar in imagini :)

3 comments:

S-Hell said...

am ras cu maaaaare pofta..bestiala ultima fotografie..numai bine!

Dan said...

normal... unu' trebe musai să fie histrionu' grupului...
take me! pick me! :))
şi data viitoare să fie măcar la fel de fain... servus de la Oradie!

Octavian-Andrei Brezean said...

se numeste meserias cel care face lucrurile sa para simplu de realizat, oricum grand cite grand solitude.

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog