Wednesday, May 20

Dimineata de mai

In aceasta dimineata in drum spre servici am facut un popas printe maci. Intotdeauna mi-a placut sa merg diminetile pe camp la fotografiat, imi ofera o liniste unica si detalii simple pe care suntem tentati sa le uitam.
Buna dimineata! :)
ctrl + click pentru a mari
1. 2.
3.
4.

5 comments:

S-Hell said...

prima imi place la nebunie, cum e focusarea, cum se vede rosul ala blurat..frumoasa dimineata ai mai avut..

Dan said...

Deci, ăăăă... dejaba ai blurat numărul de înmatriculare al bestiei albastre... Ccchhhhhh... Agent principal (şi secundar câteodată) Focus Blurescu, permiteţi să raportez! Matizul albastru cu număr B(arbu) 01 PAP(UASH) a fost înregistrat de aparatul radar amplasat strategic printre florile de maci circulând pe marginea carosabilului într-o stare avansată de out-of-focus şi pe deasupra şi cu urme de noroi suspect uscat, cel mai probabil din evadările fotografice cu iz de vulcani noroioşi... Chhhhhh... Ovăr (end aut)

Sabina said...

Salut, lamureste ma un pic. Unde s mai acestia mai exact? Mie imi seamana cu drumul dintre ordoreanu si clinceni. Poate ma insel.
Apropo, super pozele !!!

Octavian-Andrei Brezean said...

@ s-hell: da, cu adevarat frumoasa, multumesc :)

@dan: over an' out papua noua guinee from da papua mobil: domnu draghe nu recunosc nimic, totul e o iluzie, daca vreti ma puteti amenda da vb aia: ma treci in cartea de telefon :D asta pan ajunge je la oradie si despagubim hartia PFA care sunt eu si calculam in litri (din aia cu 5% ;) )

@sabina: ala de la clinceni la ordoreanu nu are pomi asa multi (doar acolo la colector pe dreapta).
Cum iesi din clinceni spre Bragadiru mergi inainte (nu stanga spre bucuresti) si la aprox 2km (spre Magurele) se afla situatiunea ace'

Multumesc tuturor pentru cuvinte si vizita :)

Andreea Anghelescu said...

si inca o vizita intarziata: senzationali macii! wish I was there...

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog