Thursday, April 30

Incursiune panonica: din nou la drumPentru ca distanta de la gand la realizare este foarte mica, mai ales cand te desparte un singur bilet de tren, pentru ca motivatia unei calatorii consta in spontaneitate, pentru ca indiferent de vreme toti avem nevoie de diversitate, pentru ca mai sunt o gramada de locuri de vazut si personalitati de cunoscut. Probabil ca asta este motivatia timpului care refuza sa stea in loc, iar in perioadele dificile si aglomerate ramane singurul prieten sincer care iti spune ca viata merge mai departe. Trenul de noapte ce pleaca de la acelasi peron indiferent de numarul calatorilor.

Din nou la drum. Bucuresti - Budapesta, via Oradea.


--

Nu ca prietenii sau colegii unguri care imi citesc blogul nu ar sti romana, dar daca tot ma dau cu maghiarii sa o fac pana la capat, macar de data asta :D

HU: Mert a tettet a gondolattól kis távolság választja el, főleg akkor amikor ez csak egy vonatjegyet jelent, mert egy utazás motivációja a spontaneitásban rejlik, mert időtől függetlenül változatosságra van szükségünk, mert még annyira sok nem látott táj van és annyira sok megismernivaló szemilyiség. Valószinűleg ez a motivációja az időnek is, aki soha nem akar egy helyben állni, és a nehéz és zsúfolt periódusokban az egyedüli barát marad, aki mondja, hogy az élet megy előre. Az éjszakai vonat mindig ugyanarról a vágányról indul függetlenül az utasok számától.

Ismét úton. Bukarest - Budapest, Nagyváradon keresztül.
--
Revin,
cu respect, papuaFotografii publicate de fotograful Bogdan I. Stanciu in articolul acesta.

Multumesc Andy , Bogdan

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog