Sunday, February 15

SeductiaPriviri. Adanci, intense, usor copilaroase sau usor pierdute. O parere de zambet pe obraz ascuns in negura pletelor. Cuvinte inghitite pe buze vizibil muscate, mascate de plecarea genelor. Adierea bratului subtire in nevazuta mangaiere. Dorinta. Si ochii. Largi, tacute ferestre, pline de povesti, cenusa de iubire si ploaie de dor. Parfum de toamna strecurandu-se nestiuta-n suflet. Cantec venit de undeva de departe. Nedeslusit inca.

Ii zambesti si te-ntrebi. Si-atunci incepi s-aluneci. Si sa zambesti iar intr-o zi in plina strada fara sa stii prea bine motivul. Incerci s-atingi pentru a te-asigura ca-i reala, sa-i simti respiratia. Miscarile-i adormitoare, molatece care-i dau transparenta unui pastel si nebunia primilor zori care sfasie noaptea... Vocea joasa, intretaiata, franta poate de emotia unor acorduri...Si-ncepi s-o vezi cu ochii mintii cu genunchii stransi la piept si parul ravasit pe podea, cu ochi inchisi, suflet scris cu litere mari pe-un trup oarecare...impletire de bucurie sclipitoare, ras nebun, melancolii intunecate si lacrimi cu gust de mare verde-albastra... Si-i simti privirea cautand, incercand sa sfredeleasca, sa stie, sa teasa vraji nestiute in juru-ti in timp ce degetele asaza alene-o suvita dupa ureche si intrebari nerostite apar intr-un zambet moale.


Text: Mina

5 comments:

Dan said...

Fain joint venture... Mina buchise┼čte scrisul cu litere, tu scrisul cu lumina si muzica... ce mai, o placere!

Octavian-Andrei Brezean said...

asa mai facem noi cateodata, multumim :)

mina said...

Uite o plecaciune asa, in semn de multumire si de la mine pentru cuvintele faine, Dan. Si salutari cu cativa fulgi..in sfarsit:) si ma bucur ca ti-o placut:)

inka said...

buna, vrei sa facem un schimb de linkuri? te pup

Octavian-Andrei Brezean said...

cu mare placere Inka, merci :)

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog