Friday, February 27

Gasca noastra, treaba voastra, tara noastra

Stirea aceasta ne informeaza ca Eugen Preda, subofiter MAI, sportiv legitimat la Dinamo care in seara zilei de 21 februarie a facut un scandal public in Mall-ul Plaza Romania impreuna cu mai multe persoane si care fusese retinut pentru tulburarea linistii si ordinii publice si de ultraj contra bunelor moravuri a fost eliberat impreuna cu toti cei implicati in acest caz pe baza motivatiei generice ca nu ar fi suficiente probe (cand camerele de filmat din mall au filmat toata batalia). Individul se pare ca a atacat si un ofiter de securitate cu o arma alba, era recidivist si cu toate astea avea grad. Mai multe detalii despre ce s-a intamplat in acea seara acolo la acest link.

In alta stire putem afla ca un batran de 80 de ani a fost condamnat la un an de inchisoare pentru ca a scos niste tarusi din pamant care delimitau o parcela. Uitati-va in ochii batranului si ganditi-va in ce fel de tara traim.

In conditiile in care ni se pune zilnic viata in pericol cand indivizi ca primii mentionati sunt in libertate si pe deasupra beneficiaza si de tratament preferential din partea autoritatilor in timp ce un om de 80 de ani care de abia mai merge este condamnat la un an de inchisoare pentru absolut nimic (iar rudelor lui i se spune ca legea este lege si trebuie aplicata) atunci realizez ca singurul bun care s-a intamplat tarii noastre este gravitatia.

Hai, bafta tuturor, sa munciti cu drag si spor !

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog