Thursday, January 8

Teribilismul cartofilor de iarna

Schimbarea mult promisa de fiecare dintre romani pe 31 decembrie la ora 0:00 si in restul anului, la inceputul fiecarei saptamani sau la onomastica este in fond esenta planurilor nerealizbile. Si iata-ne iarasi din nou fara echivoc cu degetul in nas la acelasi birou dupa un anume timp, la fel de viciati si fara motivatie. De baut tot ca porcii bem numa ca de data asta bere ca e usoara plus ca ajuta la rinichi; ne-am propus in 2009 sa mergem la vara tot la bulgari poate cu o noua masina intr-un nou leasing, cu un/o nou aparat foto/camera in torpedou sorbind din acelasi ou al vietii sedentare conturate de documentatiile facute la gadgeturile ce zilnic ne implinesc. Anul acesta vom pleca la mare cu telefonul foarte competent cu senzor gravitational cu 8 megapixeli. Foarte tare frate, mai pui ca are si wireless.

Daca tot am promis ca anul acesta vom vedea tara si ne ca ne lasam de vicii de la 1 ianuarie macar acu de cand sunt un calator observator non-viciat sa imi savurez sticla asta de wisky pana la fund. Sa ma alint gandindu-ma ca de maine redevin ce as vrea sa fiu. Cum ar fi?

Pai cum sa ma tin de cuvant tocmai acum de revelion sau la onomastica toata lumea bea in jurul meu? E timp pentru toate, oricum se pare ca va fi al trelilea razboi mondial, este criza mondiala, ziua e mai scurta, asa ca daca mai pun ca muncesc tot anu' pentru niste prosti cu diplome mai bine o las pe 1 ianuarie al viitorului an cand cu siguranta ma voi tine de promisiuni.

viata e greu, copii putine, mama-i roman , tata-i unguroaica

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog