Monday, December 29

Rainbow, Beius (BH) 2008

Iata-ma hotarat sa plec maine la Cluj, asadar acum trei ore incercam sa fac o rezervare telefonica la CFR. Ca deobicei imposibil. Daca in perioada asta se intelege totusi de ce telefonul suna in permanenta ocupat, restul anului nu a avut nici o justificare. In orice caz, sta omu meu cu degetu pe redial nimic nimic si nimeni si iar nimic. Si acum cateva minute raspunde o doamna foarte amabila, face rezervarea si totul nu dureaza mai mult de 2 minute dupa care imi explica si motivul pentru care linia telefonica mai mult nu suna decat suna.

Tipic CFR. Daca serviciul asta e solicitat asa de mult de ce nu mareste taxa lui si sa angajeze inca cativa oameni care sa raspunda la niste telefoane si trebuie un singur om care sta la ghiseul de informatii in Gara de Nord sa faca doua lucruri simultan. Este vorba de cea mai mare gara din tara acolo unde solicitarile curg si rezervarile telefonice ne scapa de multe cozi si fasoane de lucrator la stat. Oricum, inca un motiv ce arata cu degetul pe cel mai mare operator feroviar din tara si lipsurile din managementul serviciului.
Sa nu imi aduc aminte cand de fiecare data cand vreau sa imi iau bilet de la ghiseurile de acolo din treizeci de case de bilete in gara sunt deschise intre cinci si zece iar la acestea sunt cozi interminabile. Prima imagine de care se loveste un fraier de client ce a ales sa mearga cu trenul este cea de la casa care de cele mai multe ori lasa de dorit desi am intalnit si exceptii.

Asa cum se mai intampla, textul nu are legatura cu fotografia.

ctrl + click pentru a mari


Restul fotografiilor din calatoria la Oradea le puteti vedea aici

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog