Thursday, December 11

1 decembrie, Sibiu 2008 - rewind

Avand cafeaua cu frisca preparata de acasa si pe prietenul ei intaritor bacardi la chishioare, porniram catre Sibiu la 4 in acea dimineata de unu sh'un pic decembrie, nestiind ca aveam sa penetram in portiunea autostrazii A1 o ceata de nu am mai vazut de cand ma plimb in postura de copilot secund ajutant.

Nu aveam cu ce sa ma colorez si nici vrun motiv sa ii dau colegului Silviu de langa mine care vroia sa se trezeasca dar nu stia pentru cat timp mai avea sa dureze noaptea.
Vlad, soferul, tinea de volan prudent ciupind din acceleratie doar cat sa tina masina cu cele cinci persoane in inertia celor 80 km/h. Interesanta atmosfera de chiauneala :D.
Dupa care totul se termina la intrarea pe Dealul Negru acolo unde dimineata incepe sa se arate. Faceam permanent pronosticuri legate de vremea din Sibiu si asta presupun ca mai mult pentru a ramane treji.

Ajungem in Sibiu la prima ora, dar totusi prea tarziu din punctul meu de vedere, lumina deja ardea fotografiile, umbrele erau prea tari, in oras era atmosfera de toamna cu soare puternic si temperaturi ridicate.

Am vazut parada militara de acolo, principalele obiective dupa care ne-am intors in Bucuresti la fel de asini pentru ca ceata era tot acolo unde o lasasem dimineata.

O iesire de o zi deosebita dupa cum urmeaza:

ctrl + click pentru a mari
1.

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

Si plutonul nostru :)

9.

10

Mitza, Silviu, Vlad, Monica si Flori de la stanga la dreapta

Restul fotografiilor din calatorie aici

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog