Monday, September 22

Un nou inceput de lumina

Nu stiu de ce dupa uploadarea fotografiilor aici constat ca sunt mai desaturate decat originalele. Sa redimensioneze inca odata bloggeru' si sa imi piarda din date...tot ce este posibil, dar trebuie sa gasesc o modalitate sa rezolv problema.

Pai aparatul care il pusesem la bursa si aici acum cateva zile s-a vandut. Mi-am luat ce imi propusesem si un obiectiv foarte luminos pentru inceput. Sunt extrem de multumit, avand in vedere ca testasem inainte destul de multe posibilitati si stiam la ce sa ma astept. Probabil voi pune in curand si o fotografie cu noul copil, momentan 5 prime evaluari trase ieri cu Mihai pe la niste lacuri de langa Bragadiru.

Multumesc tuturor celor care m-au sustinut de la cei care au dat link-urile mai departe pana la recomandarile primite de la cei ce au avut un cuvant obiectiv de spus si sa nu uit de trolii de pe forumuri care m-au facut sa realizez ca marketingul poate dauna grav mentalitatii unui om si poate incuraja preconceptii. Dar cum mereu exista alternativa nu pot decat sa urez acelora ce cred ca exista un unic producator de aparate foto de calitate, iar restul sunt umpluturi in piata, respiratie fara matreata si dinti de aur.

Extras dintr-un post de pe forum:
"...daca Pentax este asa bun si il laudati atat de ce nu este lider de piata?"

In cautarea unui raspuns cat mai obiectiv constat ca ma depaseste logica si inevitabilul se produce: pac-pac, pentru ca vara asta se poarta roz. pac-pac bai nene

1.2.
3.
4.
5.

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog