Sunday, September 28

Copii si priviri, Slanic (PH), Romania 2008

Daca nu te simti implicat in diverse discutii si activitati desi nu toate mesajele si supozitiile ti se adreseaza, risti sa incepi sa ai frustrari legate de cat de important ai sa devii pentru societate si anturaj atunci cand probabil ai sa te faci mai ...mare si dai increderea de sine pe o vrabie obosita prematur de prea multe seminte.
Ce daca nu ai reusit sa atragi o fata macar cu privirea in schimb esti cu o persoana prea diferita de tine, poate fata cu sclipirile acelea albastre care iti zambea de dimineata era o experienta de ce nu un viitor pentru sufletul tau parasit de mult. Las' poate era o curva care facea asta des plus ca se vedea dupa ce fusta purta. Sau nu, putea fi doar un semn, un punct de plecare.

ctrl + click pentru a mari
1.
Din lipsa de comunicare incepi sa iti pui probleme inexistente. Ridicatul mainii al fetei din autobuz este un posibil semn; ti-a zambit, vrea sa te agate; indruga ceva, e clar se refera la ceea ce te gandesti tu de 20 de ani. Incepi sa te simti special in lumea asta care defapt trece pe langa tine fara sa lase o farmitura. Daca ceva exista nu inseamna ca trebuie sa reactionezi neaparat. Poate fi o sansa, de ce nu te concentrezi sa afli daca merita sau nu? Faci supozitii de ani de zile fara ca sa fi incercat sa materializezi punctul de plecare. Esti aparent un bun teoretician demn de o paranoia atudistructiva ce iti intretine visele.

E un fel de a spune ca eu sunt foarte fericit cand e posibil ca cineva sa fi vrut sa vorbeasca cu mine astazi dar nu imi aduc aminte foarte clar desi eu cred ca eram pus pe pilot automat cand cineva iubea pe cineva la doi pasi de mine. Nu te preface ca nu intelegi sensul, directia e clara.

Timpul de gandire iti ocupa tot timpul ramas disponibil. Acel punct disponibil de plecare va exista in permanenta. Poti socializa, discuta cu oricine despre orice. Orice privire nevinovata, vinovata, insipida poate fi un punct de vedere.

ctrl + click pentru a mari
2.

Totul incepe de la o privire. De ce te feresti de ea? De ce nu vrei sa nu vorbesti cu oamenii pe care nu i-ai cunoscut vreodata?

Daca faci mereu acelasi lucru este imposibil sa evoluezi. Iar evolutia fara comunicare este ca paunul fara coada. Adica ca oratorul aparent mut. Care este.


Toate fotografiile din calatoria la Slanic le puteti viziona aici.

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog