Thursday, August 7

Fortul Popesti - Leordeni, (IF) #2

Din curiozitatea recent cumulata stabilesc cu inca trei prieteni sa organizam o mica iesire intr-unul dintre forturile ce strajuiau odata mica noastra urbe.
In consecinta ne-am organizat un minim de echipament necesar vizitarii fortului Popesti Leordeni compus din culoare si camere intunecate fara acces la exterior si vorba aia lichide pentru hidratare caci motive se gasesc rapid.

1.

Lucuri necesare vizitarii: lanterne, haine de tavaleala prin intrarile inguste si o bluza cu maneca lunga ca protectie la racoarea din tunele (15 grade constant, in conditiile in care afara erau 32).
Echipament foto minim: trepied pentru expunerile indelungate, acumulatori de schimb.

2.

Pentru a obtine fotografii cel putin de calitate medie este necesar macar un aparat dslr entry level ca ala mam' lui are capacitatea de a reda detalii in umbre, de a interpreta lumina corect si de a face un white balance manual competent, deoarece acolo lumina intra destul de ciudat si te trezesti ca pe automat ti-a iesit compozitia albastra.

3.

Ar mai fi de adaugat ca un blitz extern ajuta, noi cel putin ne-am jucat cu declansari din diverse unghiuri la expunerile lungi obtinand niste chestiuni interesante. care sunt.

Pai cam atat, a fost pustiu, fain, am avut timp sa ne oprim la fiecare cotitura sa incercam unghiuri de toate si o sa mai revenim, poate intr-o alta locatie din aceeasi tema.

Detaliile constructiei le aveti in articolul precedent.

1 comment:

Romulus Cristea said...

Salut,
Zilele astea o sa preiau si eu cu trimiterile respective. Nu am avut timp deloc. Si fotografiile noi postate sunt excelente, ca de altfel toate de pe blog. Mult succes in continuare.

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog