Tuesday, April 1

Trenul din gaura

Recunosc ca intotdeauna am avut o repulsie cand a venit vorba de personalul metrorexului. De la gigei care se scarpina in nas si pazesc vagoane pan la cei ce incaseaza bani si refuza sa ia marunturi ca ei nu organizeaza cutia milei la casa.
Si prestanta unui astefel de job este pe masura, mersul acela leganat al paznicilor de vagon care te antentioneaza folosind cele 4 cuvinte asimilate in primele si ultimele clase primare ca sa nu stai ba pe burduf ca poate se va rupe trenu in doo sau ca nu cumva sa folosesti aparatul foto ca te lasa fara el ce pulanu' lui de baiat valabil. Si nu se uita domle cand ii aganjeaza ca au ceafa transpirata de alcoale si dorm ca porcii dimineta pe scaune. Manele auzim, aurolaci domnesc pe la dristor langa ei si cand le atragi atentia sare madam casierita doamna de shoric ilfovean ca nu intra in atributiile lor. Da ale cui fai fato ca banii tot de la grabitzii de noi ii luati.
Nu mai zic nimic, traba merge inainte ca la romanica, inchide ochii ca e bine asahea'
Serviciile de paza incaseaza banile pentru un nimic, iar exemplele de incompetenta sunt la tot pasul. Prosteala cea de cu toate zilele ca la noi unul incarca si doi descarca.
"Peste 24% din pretul unei cartele ajunge in plata firmei de paza ce asigura linistea calatorilor" (comunicat de presa).

Si asa mi'ar place sa organizam ceva intre noi fotografistii sa tragem un album de fotografii furate pe ascuns asa una cate una in gaura si sa facem o treaba cu oameni si ipostaze sa aratam si noi la lume ce fetze nu vezi la suprafata.


Pentax K100D + Takumar 2.5 / 135 mm

No comments:

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog