Tuesday, April 22

Traieste clipa

Un loc de unde nu te poti dezlipi usor, acolo unde impactul cu natura este asa puternic incat linistea incepe sa te oboseasca.
Izvorul de munte, te-ai oprit vreodata sa ii asculti povestea? Dar pe cel al eternei zapezi din vaile glaciare fagarasene care in repezeala caderilor masive din cornise provoaca sunete de joasa frecventa unice?

Ud tot din cap pana in picioare, dupa goana braduselor ce natural isi croiesc drumul catre suprafata, stau pe pasunea alpina la baza limbii de ghetar si privind catre creste nu pot spune decat doua cuvinte: groaza si grandoare.
Unul din cele mai spectaculoase masive muntoase din Romania, acolo unde multi nu au indraznit sa calce primavara, iar altii si-au gasit sfarsitul, adaposteste o unicitate inca neexplorata de cei comozi, multumiti de compromisuri si lucruri simple, plafonati de propriile limite fizice si psihice.

Pe masura ce incep sa inaintez pe carare un sentiment ciudat ma cuprinde. Desi placile de zapada curg ametitor de repede in etajul subalpin spargand bariera padurii, dorinta mea de a inainta se instaleaza tot mai rapid. Din pacate, experienta nu ma ajuta la nimic, deoarece trebuie sa ma opresc. Am venit pentru branduse, pentru reprezentatia lor colorata.
Desi mereu am sa ma imbat cu senzatiile altitudinii, a rocii cristaline, a zapezii, realizez ca atunci cand porti in suflet emotii unice atunci pentru un loc inseamna ca a devenit un drog, unul al unicei gradori.

6 comments:

Horoabe said...

frumos. imi place mai mult alb negru. bravo!

Ioana said...

curat ansel adams poza asta. super tare. si bravo si pt celelalte. pt ca ai cautat braduse si le-ai gasit. :)

Ioana said...

aaa, inca ceva. hai sa facem schimb de linkuri in blogroll;)

Octavian Andrei Brezean said...

@horoabe, da am lasat sa isi coloreze fiecare dupa cum ii place compozitia. multumesc.
@ioana, desi nu isi propusese, iti multumesc pentru aprecieri :D

Octavian Andrei Brezean said...

aaa, si inca ceva, te-am adaugat

danushka said...

the beauty is in the eye of the beholder...

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog