Monday, April 7

Cu dreptu in stangu #2

Dam drumul la stiri sa vedem cu totii camera in care a sforait mister Bush sau madam Rice. Stire prin intermediul caruia aflam cat costa o simpla noapte de hotel in care somnul ar putea deveni special printre pernele cu puf de gasca tratate special.
Continuam seria cu vanzarea de masini de lux in care si-au plimbat poponetzul tot felul de oficialitati pentru care romanshul este dispus sa dea si peste suta de mii de euro ca sa devina posesorul lor.
Intre timp alfu ca romanica nu a fost capabila sa se conecteze la o baza de date internationala pentru a afla posibilii donatori fara grade de rudenie in scopul salvarii bolnavilor de leucemie.
Si vad reportajul (care din motive politice usor de presupus nu a fost postat nicaieri, nici macar pe site-ul televiziunii unde sunt listate toate stirile din ziua respectiva) despre un baiat care s-a stins cu doua zile intainte ca parintii lui sa termine de strans banii pentru operatie.
Ma intreb cum de este posibil ca dintre toti jmecherii din .RO care invart milioanele, ca dintre toate campaniile de ajutorare, din cele politice..etc sa nu sara vreun' mushteriu cu bani (care nu ar fi deloc multi pentru posibilitatiile lui) sa salveze un copil ce ar putea fi al lui.
Sa poti dormi noaptea realizand ca tu dai bani pe un lucru de care nu ai nevoie cand ai fi putut salva pe cineva.
Iar faptul ca guvernul nu a putut pune la punct un sistem informational ce ar fi putut salva vietile a mii de oameni este departe de intelegerea oricarui minti.
Nici macar de un program de cooperare cu institutiile si asociatiile din tarile recunoscute ca fac parte din aceasta baza de date sa nu beneficiezi inseamna ca romania nu are degeaba atatia credinciosi.

Fara o legatura directa, aceasta asta este picatura ce m-a determinat sa devin donator de sange. Un ajutor infim ce poate avea rol hotarator in viata cuiva.
Sa fie simbolic sau plin de speranta oarba, el cu siguranta va face diferenta.

1.

2.

3.

4.


--
Pentax K100D + Pentacon 1.8/50mm

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog