Sunday, March 23

Botanica lu Bucalesti

Poi ne-am decis sa merem cu totzii pe la gradina vecina lu cotroceniu' sa simtim primavara mai la picioare nu asa doar "in drum spre" ca in timpul saptamanii. Poi si ce constaram noi este ca nu este mai presus de parcul cismigiu acolo unde treaba cu plantele si florile merge de la sine. Vine madam la shase dimineata in za morning, curatza, planteaza, intretzinere minima. Asa si aici. Aranjamente florale simple, flori ce le gasesti si in piatza la coana, singurul lucru ce lipsea comparativ cu cismigiul erau batranii shahisti suparati pe obiectivele de filmat si fotografiat.
Toate astea cu intrare, normal, tre sa plateasca paznicii la serele etern inchise.

3 comments:

doru said...

Cat mai e intrarea in Botanica? Mai au si taxa de fotografiat sau macar acu e la liber?

Aprilbell said...

Chiar daca nu e intretinuta asa cum ar trebui, Gradina Botanica ramane "my favourite place in town". E adevarat, taxa de intrare nu prea are justificare la cum arata pe-acolo, insa tocmai datorita ei, in Botanica e mereu (mai) liniste si mai putina lume decat in oricare alt parc bucurestean :)

Octavian Andrei Brezean said...

@ doru: da au taxa de fotografiat, dar ar fi exagerat sa vina sa imi ceara bani atat timp cat merg sa fotografiez cel putin la fel de multe lucruri moca in cismigiu. exista, dar e liber pt toata lumea la furat sufletele florilor;
@ aprilbell: adevarat.

multumesc de vizita both :)

About me

My photo
"A ship in port is safe, but that's not what ships are built for." – Grace Murray Hopper

Archive

Search This Blog